Service

Vakkundig & Voordelig. Bij Autobedrijf Sanders kunt u daar van op aan!
Balanceren

Uitlijnen

Voor de veiligheid is het belangrijk dat uw banden op top niveau blijven. Daarom is het nodig om uw voertuig regelmatig te laten uitlijnen met professionele uitlijningsapparatuur.

Trekhaken

Trekhaken

Een trekhaak plaatsen? Dat doen wij. U mag gerust zijn dat u bij een echte trekhaak specialist terecht bent gekomen. Wij hebben namelijk jarenlange ervaring in het monteren van trekhaken.

Onderhoud

Onderhoud

Voor jonge auto’s adviseren wij onderhoud volgens fabrieksvoorschriften met behoud van fabrieksgarantie. Is uw auto al wat ouder? Dan stemmen we het onderhoud af op het gebruik van de auto. Op deze manier wordt er alleen gedaan wat echt nodig is.

Diagnose

Diagnose service

Moderne auto’s hebben een elektronisch geheugen dat een storing of defect automatisch registreert. Met onze diagnoseapparatuur kunnen wij de fout of storing uit het geheugen lezen. Onze vakkundige mensen helpen u, zodat u daarna weer snel de weg op kunt.

Banden

Banden

Laat uw winter- en zomer banden op tijd wisselen. Dit bespaart geld, want als u bij verkeerde temperaturen door rijd op uw winter- en of zomer banden slijten uw banden sneller. U kunt uw winter – en zomerbanden tegen een kleine vergoeding per jaar door ons laten opslaan.

APK

APK

Tijdens de APK keuring beoordeelt onze RDW-erkende keurmeester uw auto op een groot aantal punten. Verkeersveiligheid en milieu staan hierbij centraal. Daarbij letten we op de conditie van de remmen, wielophanging, schokbrekers, banden, stuurinrichting, verlichting en carrosserie.

Airco

Aircoservice

Zonder onderhoud van uw airconditioning zult u binnen de kortste keren geconfronteerd worden met een defect systeem. En dat gebeurt altijd als het u niet uitkomt! Een airco is immers niet onderhoudsvrij en verliest gemiddeld tot 10% koudemiddel per jaar.

Vakantiecheck

Aanhangerverhuur

Zoekt u een aanhanger op maat voor korte of langere tijd? Autobedrijf Sanders heeft een assortiment aan aanhangers voor u klaar staan. Veel aanhangers zijn op korte termijn leverbaar!