Schadeherstel bij Autobedrijf Sanders

Reparatie

Wij beschikken over de modernste equipement in huis op het gebied van plaatwerkherstel en kunststofreparaties. Hiermee kunnen onze vakmensen vaker lastige deuken en gescheurde bumpers toch repareren. Behalve dat repareren milieuvriendelijker is dan vernieuwen, is het ook nog eens goedkoper. Er hoeven geen dure onderdelen worden gebruikt en de kosten voor het spuitwerk liggen ook nog eens lager. Uiteraard wordt ook op deze reparaties garantie gegeven en blijft uw fabrieksgarantie van kracht.

Met vervangend vervoer houden we u mobiel

Wij zorgen dat u niet zonder auto zit, als we uw auto weer in topconditie brengen. Met een vervangende auto houden we u mobiel.

Uitdeuken, repareren, spuiten, ruit reparatie en vervangend vervoer! Bij Autobedrijf Sanders bent u aan het juiste adres!

Autoruitschade lossen wij snel en gemakkelijk op

Het herstellen en vernieuwen van autoruiten is specialistisch werk. Uw verzekeraar wil graag dat dit door vakmensen wordt uitgevoerd. Wij werken samen met bijna alle verzekeringmaatschappijen!

In de meeste gevallen wordt hierbij uw eigen risico verminderd of heeft u zelfs helemaal geen eigen risico meer.

Heeft u ruit- of autoschade? Maak een afspraak en voor u het weet is uw auto weer als nieuw.

Sleepdiensten

Autobedrijf Sanders is ook uw servicepunt voor sleepdiensten. Waar u ook bent gestrand, wij laten u niet langs de kant van de weg staan.

Bel: 0164 Р614 690 |  06 Р54 75 66 21 of 06 Р22 74 74 25 voor meer informatie.