Autowassen bij Autobedrijf Sanders

Wasstraat

Autobedrijf Sanders nam kortgeleden een splinternieuwe wasstraat in gebruik. Daarmee beschikt het bedrijf over een perfecte aansluiting op hun dienstverlening in de verkoop en het onderhoud van auto’s. Want dat laatste begint met een schoon, en goed behandeld koetswerk.

De nieuwe Washtec-installatie is een flinke verbetering tegenover de oude situatie. Gebruikers kunnen de wasstraat vooruit in-, maar ook weer uitrijden. Bovendien is er een extra polish-programma dat het koetswerk voorziet van een waslaag, waardoor de elementen geen invloed meer hebben op het metaal. De verschillende programma’s, die al vanaf 6 euro kunnen worden gebruikt, zorgen dat elke auto weer als nieuw lijkt. De wasstraat is elke dag geopend, van 7.00 uur tot 23.00 uur. De wasstraat is óók toegankelijk voor bedrijfswagens, tot maximaal 2.90 hoogte. Betalen kan door middel van waskaartjes die in de showroom te koop zijn, maar ook contactloos in de wasstraat zelf.

Niet alleen de wasstraat van Autobedrijf Sanders is aangepakt, ook de wasboxen werden opgefrist. Die zijn nu direct toegankelijk vanaf de Buitendreef. Bovendien is er nu een wasbox die geschikt is voor trucks, campers en caravans.

Onze zorg voor auto’s gaat verder dan alleen de verkoop van nieuwe en gebruikte auto’s, schadeherstel en onderhoud. Met deze state-of-the-art wasstraat zorgen we ook dat iedereen met een goed gevoel in zijn auto rondrijdt. Dat is ook belangrijk!